Най-новото издание на Йордан Ефтимов Стратегии без тактики“ имаше премиера около

...
Най-новото издание на Йордан Ефтимов Стратегии без тактики“ имаше премиера около
Коментари Харесай

Йордан Ефтимов с нова книга по Йордановден

Най-новото издание на Йордан Ефтимов „ Стратегии без тактики “ имаше премиера към Коледа, само че потегля към читателите по Йордановден.

„ Тази дребна книга съдържа най-вече текстове от Linkedln, написани като непосредствени реакции. Карантинописи и други микроесета от Linkedin и от склада на мозъка. Публикуването на аналитични текстове в тази обществена мрежа бе тип опит, който стартира през 2015 година

По това време българските профили там бяха малко, доминираше англосаксонската първична концепция това да е мрежата на експертите. Най-важното беше да опишеш добре образованието и професионалния си път, без да забравяш да изредиш всички свои умения – от работа с компютърни стратегии, като Microsoft Word, до свиренето на цафара и познанието по какъв начин се сменя памперс. “ – споделя за работата си над книгата нейният създател.

Йордан Ефтимов е доцент по доктрина на литературата в Нов български университет.

Завършил е НГДЕК " Св. Константин-Кирил Философ " и Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Дисертацията му е върху българския книжовен символизъм, а хабилитацията – върху литературата от епохата на Народна република България.

Димитрина Кюркчиева го покани да показа книгата си „ Стратегии без тактики “ в „ Артефир “.

Чуйте звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР